Recital Els incendis de l’ànima a l’Espai Fuster de Sueca

Aquest és el video del recital de poemes de Confiteor, amb música de Josep Maravilla i acompanyament de Néstor Mont, del llibre “Els incendis de l’ànima” a l’Espai Joan Fuster de Sueca, el passat divendres 13 d’abril.
L’acte fou presentat per Josep-Lluís Ribes, catedràtic de llengua i literatura, el qual va comentar la trajectòria del grup de dramatització poètica Confiteor i l’evolució de l’obra del poeta Vicent Nàcher Ferrero, autor dels poemes del recital.
Va ser un espectacle de música i versos molt entranyable, el qual va comptar amb un públic entregat a la màgia de la poesia en un marc incomparable.3 thoughts on “Recital Els incendis de l’ànima a l’Espai Fuster de Sueca”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *