DE MÚSICA: LA LLUNA A LES BUTXAQUES

El darrer treball del cantautor d’Algemesí Néstor Mont, és un disc que també és un llibre amb cançons de Néstor amb la poesia de M. Carmen Sáez Lorente. Editat pel Círculo Poético Arcilla del Aire, el disseny gràfic i les fotografies han estat fetes per Joanra Estellés, i forma part de la col·lecció de poesia “Els llibres de L’Argila”. Néstor i M. Carmen porten vint-i-cinc anys fent recitals junts, i en aquesta obra el nostre músic se submergeix en el profund univers poètic de la poeta per tal d’oferir-nos un tast de tendresa i sensibilitat. També ha col·laborat en el treball Jordi Pastor amb l’acordió i el violí.

         Es tracta de huit cançons que fan un recorregut per tota l’obra de la poeta M. Carmen Sáez Lorente, una obra reconeguda amb diferents premis i guardons. A banda, s’afegeixen huit poemes més sense musicar per tal de tenir una visió àmplia de la màgia i destresa d’aquesta autora.

         Si ja em van agradar els seus discos Amor de terra i també 3, LA LLUNA A LES BUTXAQUES no es queda darrere. La veu de Néstor és càlida i senzilla, i la seua guitarra clara i transparent, amb la qual cosa ens ofereix una música sense grans artificis però que ens arriba directa al cor. I és que aquest cantautor sap transmetre emocions i sensacions sense cap dubte.

         D’altra banda, els poemes de M. Carmen Sáez Lorente són intensos i ens parlen d’un món ple de sensibilitat poètica. Uns versos treballats i delicats, que recorren un espai que ella ha sabut construir amb les paraules de tots els dies.

         M’agrada com canta Néstor Mont, i crec que és un músic excel·lent, amb un bagatge important i una evolució interessant. Opine que és un cantautor bo, que de vegades ens passa desapercebut de tan a prop que el tenim. Cal doncs, valorar la tasca d’aquest artista del nostre poble que sempre està disposat a col·laborar en tot allò que se li demana. Un músic imprescindible en el panorama actual de la música valenciana, que ha treballat amb els millors artistes del país tot deixant una petjada inesborrable allí on ha estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *